NOVA KNJIGA

Nakon "Hrvatskih kraljeva", objavljena i slikovnica "Hrvatska vojska u slici i tekstu za osnovnoškolce"

Despot Infinitus
28.12.2023.
u 09:59

Slikovnica je također iz radionice grafičkog dizajnera Dražena Štebiha koji je uspješno ilustrirao „Hrvatske kraljeve“

Slikovnica „Hrvatski kraljevi“, u podnaslovu „Hrvatsko kraljevstvo u slici i tekstu za osnovnoškolce“, jedno je od najuspješnijih izdanja nakladničke kuće Despot infinitus.

Upravo je objavljena nova slikovnica pod naslovom „Hrvatska vojska“ i s podnaslovom „Hrvatska vojska u slici i tekstu za osnovnoškolce“, također iz radionice grafičkog dizajnera Dražena Štebiha koji je uspješno ilustrirao i „Hrvatske kraljeve“. Hrvatski ratnici su od davnina bili poznati po svom ratnom umijeću, hrabrosti i odanosti svojoj domovini. O tome danas svjedoči bogata vojna tradicija ispisana krvlju hrvatskih bojovnika. Od dolaska na hrvatske prostore u 7. stoljeću, hrvatski ratnici branili su svoje kopno i svoje more. Njihovom zaslugom hrvatski narod ostao je ponosno živjeti u svojoj domovini sve do današnjih dana. Suvremena hrvatska vojska baštinik je stoljetne hrvatske vojne tradicije, a svoje začetke ima u najtežim trenutcima hrvatske suvremene povijesti – Domovinskom ratu. Tako je i ova slikovnica osmišljena da nas u najvećem dijelu podsjeća na glavne odrednice Hrvatske vojske u Domovinskom ratu.

Foto: Despot Infinitus

https://despot-infinitus.com/proizvod/hrvatska-vojska-hrvatska-vojska-u-slici-i-tekstu-za-osnovnoskolce/

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije